кадър БНТРедактор: Не е нормално да даваш подкуп, за да станеш

...
кадър БНТРедактор: Не е нормално да даваш подкуп, за да станеш
Коментари Харесай

Николай Хаджигенов: В МВР само 5 – 10 % са професионалисти, другите са мързеливи, а някои и престъпни

кадър Българска национална телевизия

Редактор: 

Не е обикновено да даваш рушвет, с цел да станеш служител на реда на улицата. В Министерство на вътрешните работи единствено 5 – 10% от чиновниците са експерти, другите са тунеядци – мързеливи и някои от тях незаконни, това сподели адв. Николай Хаджигенов от „ Изправни се! Мутри вън! “ в студиото на Българска национална телевизия. На въпрос на водещата кой е отговорен за това, той отговори: „ Всички държавни управления в последните 30 години “. Хаджигенов се разгласи за всеобща замяна на служителите на реда и коренна смяна на образованието им.

„ Съдът има потребност от фини настройки “, разяснява юристът, като акцентира, че сегашният Висш правосъден съвет би трябвало да бъде заменен. Колкото за прокуратурата, той повтори тезата си, че тя би трябвало да стане част от изпълнителната власт.

„ Борисов се е скрил, снишил се е по остарял социалистически бит и чака да му се размине перестройката. Праща по медиите всякакви тамагочите “, разяснява Хаджитенов държанието на водача на ГЕРБ и някогашен министър председател.

„ Не сме почнали още с кражбите в енергетиката или с кражбите в спорта “, разяснява представителят на „ Изпарви се! Мутри вън! “. Той изясни, че кражбите на държавни средства се правят по една и съща скица – с едни и същи документи са взема финансиране по разнообразни посоки, като практиката се ползва от множеството федерации.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР